Total de visualitzacions de pàgina:

diumenge, 10 de febrer de 2019

NOVES SOBRE LA LOCALITZACIÓ DE LA COVA DEL MAS DE PAU 1

 

TALL LONGITUDINAL DE LA CANAL

 

DARRERS AVENÇOS

Finalment i després de molts esforços, s´ha localitzat la canal on segons tots els indicis, ha d´estar enclavada la “Mítica” cavitat (No n´hi ha cap altre més que respongui als elements i característiques de localització tan fidelment, es única i no te pèrdua)


A hores d´ara, estem a la recerca d´un escalador voluntari i ben equipat, que vulgui instal·lar una paret de 4 m per tal d´accedir-hi, no resten camins, sobre tot els que abans ens hi conduïen. Si mes no, encara es poden seguir visualment els traçats dels mateixos, però resten massa malmesos per ser utilitzats de nou.

Es tracta dons, d´obrir un nou accés aprofitant una esquerda vertical a la paret, que dona pas a la canal per la seva part inferior, La cova en tot cas, ha d´estar enclavada gairebé a la capçalera de la mateixa.

La localització es ja un fet, el que no sabrem fins que hi entrem, es en quin estat la trobarem, si obstruïda o accessible... Tot es possible desprès de romandre 50 anys il·localitzable.

Si per aquelles coses de la vida algun escalador llegeix això, i es veu amb ànim de prestar el servei, només li cal posar-se en contacte amb un servidor a traves d´aquest mateix bloc, fent valdre la secció d´opinió.

La data de la sortida s´hauria d´encabir a la primavera d´enguany (2019) a partir  de mitjans de març, fins principis de juny qualsevol dia a triat serà bo.


Salut!!

QuimCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada